ده نگرش زیانبار برای کسب موفقیت
برای زندگی سالم و موفقباید نگرش خود را باز بینی کرد . از آنجا که نوع نگرش ما بسیاری از عملکرد های ما را تحت الشعاع قرار می دهد ،شناخت نگرش های سالم و نا سالم برای حذف نگرش های زیا نبار ضرور ی است . در اینجا به برخی از نگرش های زیانبار اشاره شده است . می توانید با بازبینی رفتار خود نگرش های زیانبار خود را تشخیص دهید ،آنها را فهرست کنید و با کمک فرد متخصص درصدد اصلاح آ نها بر آیید .
1- بد بینی
افکار شما رفتارتان را تغذیه می کند . بنابراین اگر افکار منفی داشته باشید ، به یقین عملکرد و انگیز ه تان سست می شود . با فکر کردن درباره هدف هایتان خود را انگیز ه مند سازید و همه افکار منفی را از خود دور کنید .
2- اهمال کاری
تاخیر در انجام برنامه های زمان بندی شده ،وقت و فرصت ها را می کشد و نابود می سازد . بهتر است همیشه در ذهن خود تکرار کنید که هر لحظه زندگی بایستی تو ام با حرکت های مثبت باشد . زمان از دست رفته باز نمی گردد ،پس مراقب لحظه های خود باشید .
3- تنبلی
بدون کار و تلاش نمی توان به موفقیت دست یافت . همیشه متناسب با تلاش خود ،بهره می برید . بنابراین اگر می خواهید به موفقیت خاصی برسید باید برای آن تلاش کنید . و تنبلی را کنار بگذارید .
4- اضطراب
آشفتگی ذهن به استرس و بیماری می انجامد . به منظور رشد روانی و جسمانی خود اضطراب را از خود دور سازید و کار ها را با اطمینان و امید آغاز کنید .
5- حرص و طمع
اگر بیش از اندازه به دنبال ثروت اندوزی و مسائل مادی زندگی باشید به تمرکز و تفکر مفید خود ضربه می زنید . حرص و طمع همیشه با مشکلات پیش بینی نشده ای همراه است که شما را به بیراهه می کشاند .
6- ناسپاسی و قدر شناسی
چه بخواهید و چه نخواهید دیگران نیز در مسیر رسیدن به خواست های شما سهیم اند . دوست ،همکار یکی از اعضای خانواده و دیگران معمولا به شما در مسیر تلاش برای زندگی یاری می کنند ، حال اگر قلب و زبان سپاس گزار و قدر شناس نداشته باشید هر گز موفق نمی شوید . در واقع نحوه پاسخ گویی شما به محبت اطرافیانتان ، مسیر نهایی شما را تعیین می کند . اگر محبت آنه را با مهر و محبت پاسخ دهید ،انرژی مثبت دریافت می کنید که برای رسیدن به هدف مفید است .
7- گناه و فساد
گناه به معنا ی انجام کاری زیانبار برای سلامتی جسم و روان است گناه به شما یاد می دهد ناران و وابسته بمانید .از بین بردن فساد و عدم انجام گناه ،راه تغیرات مثبت را می گشاید .
8- تعصب و بی علاقگی نسبت به تغییر
اگر در آرزوی رسید ن به چیزی هستید ،باید در برخی عملکرد های خود انعطاف داشته باشید و آماده تغییر و سازگالری با شرایط جدید باشید . ممکن است این تغییر سخت باشد ،به خصوص وقتی درباره یک تغییر دائمی صحبت می کنیم . بی علاقه بودن نسبت به تغییر به معنی بی علاقگی به پختگی و کمال است . شما باید پذیرای تغییر در زندگی خود باشید تا بتوانید موفقیت را تجربه کنید . شایان یاد آوری است که انعطاف پذیری و پذیرش تغییر در صورتی که به سلامت روانی و جسمانی منجر شود قابل قبول است و در مواردی که فرد را به بیراهه بکشاند به هیچ وجه ،مثبت تلقی نمی شود .
9- تر سو بودن
فقدان جرات و جسارت مانع پیشرفت است . اگر شما از امتحان کردن شانس خود ،هراس داشته باشید ،خود را در رسیدن به موفقیت محدود می کنید . همه افراد موفق به نوعی خطر کرده اند . ترسیدن از مشکلات و مسائل غیره منتظره زندگی مانع بالا رفتن از پله هلی موفقیت می شود . پس شجاع ، ثابت قدم و با پشتکار باشید و به خداوند توکل کنید .
10- فقدان اعتماد به نفس
افراد فاقد اعتماد به نفس هیچ وقت موفق نمی شوند . این افراد همچون اتو مبیل بدون موتورند . بی تردید اگر به عملکرد و تصمیم خود اعتماد نکنید ،نمی توانید هدف هایتان را دنبال کنید . از طرفی بیش از حد به خود اطمینان داشتن نیز مضر و مانع موفقیت است ،به یاد داشته باشید که افراط و تفریط هرگز روش سالمی نیست .