اثبات دین آینده جهان در قرآن
از آیات و روایات و کتب مقدسه آسمانی ، استفاده می شود که جهان ، روزی را در پیش دارد که در آن روز ، تمام کشور های کوچک و بزرگ ، به یک کشور تبدیل می شود ، مرز های جغرافیایی کشور ها برداشته می شود ، و حکومت واحد جهانی بر اساس عدالت و آزادی تشکیل می گردد . و بر تمام جهان یک دین و آیین ، یک قانون اساسی و یک رهبر حکومت می کند . برای پاسخ به این سوال که دین آینده جهان چیست به سراغ قرآن و روایات می رویم .در سوره توبه آیه 33در مورد جهانی شدن اسلام و غلبه این دین مبین بر سایر ادیان چنین آمده است : « هو الذی ارسل رسوله بالهدی و دین الحق لیظهره علی الدین کله و لو کره المشرکون » ( اوست خداوندی که پیامبرش را با هدایت ، و دین حق فرستاد ،تا او را بر همه ادیان غالب گرداند ، هر چند که مشرکان کراهت داشته باشند ) .
>
در سوره نور آیه 55هم می خوانیم : « خدا به کسانی از شما که ایمان آورده و کارهای شایسته کرده اند ، وعده داده است که خلافت روی زمین را به آنها خواهد بخشید ، همان گونه که به پیشینیان آنها خلافت روی زمین را بخشید و دین و آیینی را که برای آنها پسندیده ، پا بر جا و مستقر می کند » .
و در سوره مائده آیه سوم می خوانیم « … الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دینا » آن چه از این آیات بر می آید این است که اسلام بر تمام ادیان غالب خواهد شد و در زمین مستقر و پا بر جا می شود . و اما روایات ؛
پیامبر اکرم ( صل الله علیه و آله ) در رابطه با دین آینده جهان می فرماید : « در آن روز آین مقدس اسلام سراسر روی زمین را را می گیرد ، حکومت از دست کفار گرفته می شود و حکومتی جز حکومت اسلامی نخواهد بود ». ( الملاحم والفتن ، باب 178،ص173)
امام صادق ( علیه السلام ) فرمده است : « هنگامی که قائم قیام می کند ، هیچ نقطه ای در زمین باقی نمی ماند مگر اینکه آواز شهادت به توحید و یگانگی خدا و رسالت رسول خدا ( صل الله علیه و آله و سلم ) در آن جا بلند می شود » ( بحارالانوار ،ج2،ص340)
از مجموع این روایات هم استفاده می شود که سرانجام دین اسلام همه کره زمین را فرا خواهد گرفت و بر همه ادیان جهان پیروز خواهد گردید ، و این در هنگامی است که حضرت مهدی ( علیه السلام ) ظهور کند و حکومت واحد جهانی را تشکیل دهد . خداوند در قرآن از زبان حضرت ابراهیم ( علیه السلام ) ، حضرت اسماعیل ( علیه السلام ) ، پیامبر اکرم ( صل الله علیه وآله ) ، حواریون حضرت عیسی ( علیه السلام ) ، فرزندان حضرت یعقوب ( علیه السلام ) ، بلقیس و فرعون ، به هنگام بحث گروندگان به آیین حق ، با لفظ اسلام ، مسلم ، و مسلمین یاد فرموده است . به چند آیه در این زمینه توجه فرمایید : « ان الدین عندالله الاسلام » ( سوره آل عمران ، آیه 19 ) « مله ابیکم ابراهیم هو سمیکم المسلمین قبل … » ( سوره حج ، آیه 78 ) از زبان بلقیس « اسلمت مع سلیمان لله رب العالمین »( سوره نمل ، آیه 44) از زبان حواریون حضرت عیسی « نحن انصار الله امنا بالله و اشهد بانا مسلمون » ( سوره آل عمران ، آیه 52) و آیات 84و85سوره آل عمران ، آیه 36 سوره زاریات ، آیه 133سوره بقره و آیه 33سوره فصلت . از این آیات استفاده می شودد که همه شرایع آسمانی در زبان صاحب شریعت «اسلام » نام داشته است ، اگر چه ما آنها را با نام های دیگری چون یهودیت ، مسیحیت و غیر آنها می شناسیم ، و این نام ها به تناسب های دیگری اتخاذ شده است و هیچ منافاتی هم ندارد که نام دیگر ادیان آسمانی در نزد خدای تعالی همان اسلام بوده باشد ؛ زیرا ریشه همه ادیان آسمانی یکی است و آن ریشه گسترده ای است که از زبان آدم ابوالبشر توسط یک وحی بر دل پیامبران درخشیده و با رسالت خاتم الانبیا به اوج کمال و تمام رسیده است . به گفته یکی از دانشمندان محقق : « فکر گنجاندن بشریت در وطن واحد ، بدون توجه به جنس ، رنگ ، زبان و حدود جغرافیایی ، هدیه ای است که اسلام آن را به مدنیت بشر اهدا کرده است . »
اسلام آمده است تا همه امت ها و ملت ها را متحد ساخته ، آنها را به یک امت و ملت تبدیل نماید و اساس همه تضاد ها ، بر خورد ها ، اختلاف ها را که از کفر و شرک مایه می گیرد از ریشه بخشکاند و تمام اختلافات قومی ، نژادی ، ملی ، وطنی ،جغرافیایی و حتی اختلافات دینی را از میان ببرد ، تا جایی که همه در برابر خدای تعالی خاضع شوند و تنها خدای یگانه را بپرستند و در سایه یک حکومت ، یک دین ، یک رهبر و یک قانون اساسی زندگی کنند .